Samarbeidspartnere

hans-herman-horns-stiftelse-blue-1536x878-1-705x403-1

Hans Herman Horns Stiftelse

Hans Herman Horns Stiftelse er en allmennyttig stiftelse. Formålet er å støtte tiltak av sosial, humanitær, kulturell, kunstnerisk, vitenskapelig, forskningsmessig, idrettslig eller samfunnsmessig art. Opprettelsen av Flyte ble gjort mulig med en raus donasjon fra Hans Herman Horns Stiftelse,
som bevilget hele 15 millioner kroner til
drukningsforebygging – fordelt over tre år fra 2022. 

ntnu-nett

NTNU

NTNU er et internasjonalt orientert universitet med 9000 ansatte, 45000 studenter og 400 doktorgrader i året. NTNU har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde. Forskergruppa «Water competence», som tilhører Institutt for lærerutdanning, samarbeider med Flyte og ønsker med dette å være med å utvikle evidensbasert kunnskap om vannkompetanse.

tryg

Tryg Forsikring

Tryg Forsikring er Skandinavias største forsikringsselskap. I Norge forsikrer Tryg mer enn en million nordmenn og tingene deres. Tryg Forsikring er levende opptatt av å skape trygghet og forebygge, for den beste skaden er den som aldri skjer. Siden 1952 har Tryg plassert ut livbøyer over hele Norge, flere tusen hvert år, og i dag står det over 55 000 livbøyer ved sjøer, vann og elver. Livbøyene bidrar til å redde liv, rundt 14 mennesker hvert år. Sammen med Flyte skal Tryg gjøre kommunene bedre på vannsikkerhet.

norboat_logo_transparent_hvitinni_600

Norboat

Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge representerer en samlet norsk fritidsbåtbransje. Norboat har ca 400 medlemmer i hele Norge. Norboats målsetning er å skape best mulig rammebetingelser for båtbransje og båtliv med utgangspunkt i et trygt båteierskap. Norboat er også en høringsinstans og samarbeidspartner for offentlige etater og andre båtlivs-organisasjoner. Norboat jobber for å fremme et trygt og sikkert båtliv og bidra til økt båtinteresse i hele landet.

nih-logo-500x500

NIH

Norges idrettshøgskole er ein vitskapleg høgskule med eit særleg ansvar for forsking og høgare utdanning innan det idrettsvitskaplege fagfeltet. NIH har fire faglege institutt, to forskingssenter og seks administrative einingar. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som næraste nabo.

 

2download

UIT

UIT Noregs arktiske universitet er eit breiddeuniversitet som bidreg til ei kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte det at vi ligg sentralt i nordområda, vår faglege breidde og kvalitet og våre tverrfaglege fortrinn til å møte dei framtidige utfordringane.

uia-logo-toppnivaa_quarterwidth

UIA

Vi vet at når engasjerte mennesker samles om kunnskap, er alt mulig. På Universitetet i Agder samarbeider studenter og ansatte hver dag med både offentlige og private aktører for å finne løsninger som bringer verden litt fremover. 

2logo-med-engelsk-full-color-rgb-_a1_

Norsk Førstehjelpsråd

Norsk Førstehjelpsråd er et ideelt samarbeidsorgan for frivillige organisasjoner, stiftelser, offentlige- og private virksomheter. Deres mål er å nå ut til alle i Norge med
livreddende førstehjelpskunnskap.